Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-09@10:21:43 GMT

آغاز ثبت‌نام دانشجو بدون آزمون و بر اساس سوابق تحصیلی

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۳۵۰۹۳۸

مشاور عالی سازمان سنجش از ثبت‌نام برای انتخاب رشته‌های بدون آزمون دانشگاه‌ها خبر داد.

حسین توکلی در گفت‌وگو با تسنیم در خصوص ثبت‌نام برای انتخاب رشته براساس سوابق تحصیلی اظهار کرد: ثبت نام و انتخاب رشته اینترنتی برای پذیرش دانشجو براساس سوابق تحصیلی از تاریخ 19 مرداد 96 آغاز شد و تا 23 مرداد ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مرحله، داوطلبانی که دارای مدرک پیش دانشگاهی تا تاریخ 31 شهریور 96 یا دیپلم نظام قدیم و مدرک کاردانی دانشگاه‌ها هستند برای ثبت نام اقدام کنند.

وی افزود: داوطلبان دارای دیپلم فنی و حرفه‌ای و کاردانش که فاقد مدرک پیش‌دانشگاهی یا مدرک کاردانی هستند حق ثبت‌نام و شرکت در این مرحله را ندارند.

مشاور عالی سازمان سنجش گفت:‌گزینش دانشجو در این مرحله براساس سوابط تحصیلی( معدل دیپلم) انجام می‌شود و تمام متقاضیان باید معدل کل و معدل کتبی خود را به صورت صحیح در تقاضانامه ثبت نام اینترنتی درج کنند و در صورت مغایرت معدل کل و کتبی واقعی با معدل اعلام شده در تقاضانامه از ثبت‌نام پذیرفته شدگان ممانعت بعمل آمده و قبولی آنها لغو می‌شود.

توکلی بیان کرد: داوطلبانی که در آزمون سراسری سال 96 شرکت کرده و مجاز به انتخاب رشته نشده‌اند یا در جلسه آزمون غایب بودند فقط مجاز به انتخاب رشته‌های تحصیلی به روش پذیرش با اعمال سوابق تحصیلی هستند و در صورت درج کد رشته محل‌هایی که نمره آزمون در آن تأثیر دارد اجازه تأیید و مراحل انتخاب رشته اینترنتی به آنها داده نمی‌شود.

وی افزود:‌ داوطلبانی که در آزمون سراسری سال 96 شرکت نکرده و متقاضی شرکت در پذیرش رشته‌ها براساس سوابق تحصیلی هستند، لازم است با پرداخت هزینه 20 هزار تومان نسبت به ثبت نام اقدام و با تکمیل فرم تقاضانامه ثبت‌نامی نسبت به درج کد رشته محل‌های انتخابی خود براساس اولویت و علاقه‌مندی در فرم انتخاب رشته اقدام و در پایان شماره پرونده هفت رقمی و کد پیگیری 16 رقمی را از سیستم دریافت کنند.

در همین رابطه ابراهیم خدایی رئیس سازمان سنجش از تکمیل 87 درصد ظرفیت دانشگاه‌ها بدون کنکور و براساس سوابق تحصیلی خبر داد و گفت: 12.1 درصد ظرفیت دوره‌های روزانه و 30 درصد ظرفیت دوره‌های شبانه بدون آزمون و براساس سوابق تحصیلی تکمیل می‌شود.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۵۰۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امین: فعالیت دانشجویان در صنایع را برای سازمان‌ها توجیه کنیم 

فرشته امین، مدیرکل دفتر مهارت دانشگاه تهران در گفتگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره ارتباط صنعت با دانشگاه اظهار کرد: در یک سیستمی متشکل از استاد، دانشجو، سازمان، دولت و ذی نفعان قرار گرفته ایم که هر کدام نقش مهمی بر عهده دارند، وقتی پای صحبت آن‌ها می‌نشینیم از ارتباط کمرنگ دانشگاه با صنعت گلایه‌مند هستند و دغدغه‌هایی دارند، اما این تنها کافی نیست؛ چرا که همه ما باید خود را در این سیستم یک فرد مسئول بدانیم و پای کار بیاییم. 

وی افزود: عضو هیئت علمی دانشگاه و سازمان‌ها و بخش‌های مختلف باید با همکاری یکدیگر ارتباط صنعت با دانشگاه را تقویت ببخشند؛ برگزاری رویداد‌هایی از قبیل نمایشگاه بازار کار هم با هدف افزایش آمار اشتغال و معرفی صنایع به دانشجویان و فارغ التحصیلان انجام می‌شود تا آنها بتوانند متناسب رشته تحصیلی خود فعالیتی را به ثمر برسانند. 

امین تصریح کرد: برخی از سازمان‌ها هنوز توجیه نشده اند که چرا دانشجو باید ۷۰ ساعت از زمان خود را در صنایع بگذراند و در مقابل کارفرما هم به ارزیابی او اقدام کند، در صورتی که اگر به سیستم مذکور اعتقاد و دیدبلند مدت داشته باشیم، همه باید در مقطعی سرمایه گذاری کرده و وقت و انرژی بگذاریم تا تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه جدی گرفته شود. 

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران ادامه داد: طبق برنامه ریزی ۲ ساله باید برنامه‌های خود را تحقق ببخشیم تا ارتباط دو سویه صنعت و دانشگاه بیش از پیش پررنگ‌تر شود، هم اکنون دانشجویان در برخی از حوزه‌ها مثل رشته‌های فنی مهارت‌های خوبی دارند، اما با توجه به ماهیت رشته ها، دانشجو باید در دوران تحصیل خود مهارت‌هایی را کسب کند، در مقابل در برخی از رشته‌ها این مهارت آموزی کمتر است. 

امین گفت: مهارت‌های عملی مانند کار گروهی، مدیریت زمان، برنامه ریزی، توانایی حل مسئله، رهبری و ... در رشته‌های فنی آموزش داده می‌شود، اما هم اکنون دغدغه ما در دانشگاه‌ها این است که دانشجو در بدو ورود به بازار کار نمی‌تواند کار گروهی انجام دهد و نامه اداری بنویسد و توانایی حل مسئله و مدیریت را ندارد که باید روی این مسائل تاکید کنیم. پس تمرکز ما هم روی مهارت‌های عملی و رفتاری است. 

وی بیان کرد: مهارت‌های سخت در برخی از رشته‌ها هم اکنون قوی‌تر است و به همین علت متقاضی بازار کار در آن رشته‌ها بیشتر و در برخی دیگر ضعیف‌تر است.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • زمان انتشار نتایج اولیه کنکور ارشد و معرفی شدگان دکتری اعلام شد
  • سوالات مهم داوطلبان کنکور درباره سابقه‌ تحصیلی و ترمیم نمره + پاسخ
  • امین: فعالیت دانشجویان در صنایع را برای سازمان‌ها توجیه کنیم 
  • پاسخ به ۲۰ سوال کلیدی کنکوری ها درباره ایجاد سابقه‌تحصیلی و ترمیم نمره
  • آغاز پذیرش دانشجوی ‌دکتری بدون آزمون در دانشگاه صنعتی دزفول
  • آغاز ثبت‌نام پشت‌کنکوری‌های متقاضی «ترمیم نمره» + جزئیات و هزینه
  • آغاز نام‌نویسی از داوطلبان متقاضی ترمیم نمره
  • آغاز ثبت‌ نام پشت‌ کنکوری‌ ها برای «ترمیم نمره» + جزئیات و هزینه
  • نباید بدون برنامه‌ریزی دانشجو گرفته شود
  • رشته شیلات به رشته های تحصیلی محقق اردبیلی افزوده می شود